Geaccrediteerde NLP & HNLP opleidingen

 

Bij Klaassen & De Vries onderscheiden we ons door onze unieke benadering van NLP-trainingen. Als een door de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) geaccrediteerd opleidingsinstituut, zetten wij ons in voor het handhaven van de hoogste normen in onze cursussen. Onze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat je niet alleen de theorie leert, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelt die direct in de praktijk toepasbaar zijn.

 

Wat onze trainingen werkelijk uniek maakt, is onze focus op de persoonlijke benadering. Onze cursussen worden geleid door twee internationaal, ANLP erkende trainers, die elk hun eigen rijke ervaring en expertise inbrengen. Deze combinatie van kwaliteiten zorgt voor een dynamische en verrijkende leeromgeving.

We geloven sterk in het leveren van trainingen die niet alleen informatief zijn. Door onze unieke stijl leer je naast de theorie ook gelijk hoe je het in de praktijk toe kunt passen en mag je deze bijzondere interventies ook zelf ondergaan. Hierdoor ontstaat een unieke diep transformerende training met als doel, elke deelnemer te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Dit bereiken we door:

  • Kleine groepen min. 6 tot max. 12 personen om persoonlijke aandacht en begeleiding te waarborgen.
  • Praktijkgerichte leerervaringen die de theorie tot leven brengen.
  • Een ondersteunende NLP gemeenschap waarin je kunt blijven groeien en leren van anderen.
  • Uniek avondprogramma 'intuïtief coachen' met modules zoals; Reiki, hypnotherapie, sjamanistische meditatie en nog zoveel meer.

 

Onze trainingen zijn ontworpen om je te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om effectief te communiceren, invloed uit te oefenen, en verandering te initiëren. 

Als je kiest voor Klaassen & De Vries, kiest je voor een instituut die CRKBO en NVNLP erkend is, wat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Je bent van harte welkom om ons aanbod te verkennen en deel te nemen aan een opleiding die jou leven zowel professioneel als persoonlijk zal verrijken.


Wil jij aan de slag als professioneel NLP coach of gewoon heel goed in communicatie worden,

volg dan NU onze opleiding tot gecertificeerd NLP practitioner & intuïtief coachen.

 

De 'Next level' binnen de NLP met onze master opleiding breng je jouw communicatie skills op een nog hoger niveau,

volg DE opleiding tot gecertificeerd NLP master practitioner & intuïtief coachen.

 

NLP opleiding speciaal voor jongeren 16 t/m 27 jaar 

persoonlijk leiderschap en eigen kracht te staan

NLP positieve communicatie intern & extern


Wat kun jij van ons verwachten?

Wij gaan niet alleen voor een mooie training, wij gaan voor echt resultaat. Als opleidingsinstituut staan wij ingeschreven bij de CRKBO en de NVNLP, als trainers hebben wij ook een internationale erkenning bij de ANLP en ABNLP, daardoor kun je zeker zijn van de aangeboden kwaliteit. Daarnaast gaan wij net even dat stukje verder met onze module intuïtief coachen en dat maakt onze training uniek binnen de NLP opleiders.

Na een training bij Klaassen & de Vries ben je naast een NLP practitioner of master practitioner namelijk ook gecertificeerd als intuïtief coach en kun je direct aan de slag met alle mooie gesprek en coaching technieken die je geleerd hebt.

Bij aanvang van de training ontvang je van ons dan ook een prachtig studieboek met daarin alle NLP (master) practitioner technieken en de module intuïtief coachen, die je na de training nog jaren als naslagwerk kunt gebruiken.

 

Wat verwachten wij van jou?

Bovenal een goede inzet en een positieve mindset, wij stellen voor deze training geen bijzondere vooropleidingseisen. Een gezonde dosis algemene kennis en een MBO werk en denk niveau is voldoende om met veel plezier onze training te volgen.  Je sluit de training af met het beantwoorden van een aantal certificeringsvragen en het geven van een 'kleine' demo.

Qua studiebelasting kun je gemiddeld 100 uur aanhouden waarvan 80 uur in de aanwezigheid van de trainer en 20 uur als persoonlijke studietijd.

Locatie

Onze NLP opleidingen vinden plaats op de prachtige locatie van www.landhoteldiever.nl of soortgelijke locatie

zo wordt een opleiding bij Klaassen & de Vries, ook een ontspannend cadeau voor jezelf!