Frans Klaassen

Internationaal erkend trainer (ANLP en NVNLP)

ABNLP erkend master coach

INHNLP erkend hypnosis trainer

Ik ben Frans Klaassen, en mijn professionele loopbaan heb ik voornamelijk doorgebracht in het onderwijs en de zorgsector. Mijn passie ligt in het overdragen van kennis, wat perfect aansluit bij mijn opleiding tot gecertificeerd NLP-trainer. Wanneer je een training bij ons volgt, zul je snel kennismaken met zowel de inhoudelijke aspecten van NLP als het positief motiveren van een team. Positieve motivatie en passie zijn mijn drijfveren.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als scheepswerktuigkundige, maar mijn carrière heeft zich niet op zee, maar in de technische en ICT-sector ontwikkeld. Ik groeide door tot manager en vervulde rollen als programmamanager in de zorg, sectormanager voor zorg en onderwijs, en werk nu al jaren als zelfstandige, directeur, bestuurder in deze sectoren. Mijn energie en passie kan ik volledig kwijt in deze rollen, met een focus op interne communicatieproblematiek – een specialisatie waarin ik uitblink.

Een goede samenwerking is cruciaal voor zowel werkvreugde als resultaten. Mijn persoonlijke motto is dan ook: 'Plezier in je werk, bepaal je zelf!' Persoonlijke groei is hier een belangrijk onderdeel van, wat zich uit in mijn diverse opleidingen, trainingen en de verschillende functies die ik heb vervuld. Met bijna 30 jaar ervaring in leidinggeven, heb ik de evolutie van dit vakgebied van dichtbij meegemaakt en bijgedragen aan deze ontwikkeling.

(H)NLP heeft mij persoonlijk veel gebracht en daarom gebruik ik deze vaardigheden graag om anderen verder te helpen. In mijn eigen coaching praktijk begeleid ik trajecten met positieve resultaten, in een omgeving die aanvoelt als een warme, veilige huiskamer.

De wens om een groter publiek te bereiken en de hoge waarde die ik hecht aan samenwerking, brachten mij bij mijn trainingspartner Harold. Door onze ervaringen als trainers, coaches en managers te bundelen, ontstond een het plan om samen ons bedrijf op te zetten en onze gezamenlijke passie vorm te geven. We brengen beide een rijke ervaring mee in het toepassen van (H)NLP in zelfmanagement en het managen van samenwerkingen. Onze visie en missie waren snel geformuleerd, aangezien we op dezelfde lijn zitten wat betreft deze processen.

 


Harold de Vries

Internationaal erkend trainer (ANLP en NVNLP)

ABNLP erkend master coach

INHNLP erkend hypnosis trainer

Ik ben Harold de Vries, een veelzijdige professional die rollen vervult als manager, NLP-trainer, mastercoach, en inspirator. Naast mijn professionele bezigheden ben ik ook een trotse vader van drie kinderen, een enthousiaste imker, en een fervent natuurliefhebber. Mijn hart ligt vooral bij de mensen en hun ontwikkeling.

Mijn loopbaan begon in de wereld van recreatie en attractieparken, waar ik diverse management functies heb mogen inkleuren. Mijn avontuur startte op 16-jarige leeftijd bij Attractie & Vakantiepark Slagharen, waar ik als hulpkracht binnenkwam en uiteindelijk op mijn 33ste de rol van parkmanager op mij nam. Deze ervaringen hebben mij veel geleerd over de complexiteit van goede communicatie en het werken met mensen. Hier ontdekte ik ook mijn passie voor NLP, door te ervaren hoe belangrijk aspecten zoals non-verbale communicatie, toon en taalpatronen zijn in interacties. 

Na mijn carrière bij Slagharen mocht ik als parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden een nieuw themapark in Nederland opstarten. Deze ervaring was uniek, vooral vanwege de verschillen in bedrijfscultuur en communicatie-uitdagingen bij het opbouwen van een nieuw team.

Een volgende stap in mijn carrière kwam met de transformatie van Ecodrome Zwolle naar Dinoland Zwolle, een nieuw concept waarbij educatie en recreatie samensmelten. Deze lancering en de daaropvolgende uitdagingen waren intensief, maar zeer leerrijk. Toen ik uiteindelijk de grenzen van mijn kunnen had bereikt kwam ik terecht in een burn-out, deze periode benadrukte voor mij het belang van balans tussen werk en privé, wat mij uiteindelijk leidde naar een diepere zelfkennis. De opleidingen tot NLP master coach en erkent NLP trainer resulteerde uiteindelijk in ons eigen opleidingsinstituut "Klaassen & de Vries"

De combinatie van leidinggeven in de recreatiesector en het coachen vanuit mijn eigen praktijk brengt mij dagelijks voldoening. Ons bedrijf weerspiegelt onze jarenlange ervaring en passie, aangeboden in onze unieke, bevlogen NLP practitioner & master coach opleidingen!


Visie: 

Dat ieder mens zich als individu waardevol voelt en authentiek mag zijn!


Missie:

Met een zelf-aansturende en comfortabele ontwikkeling van ieder individu, ontstaat gezamenlijke en stabiele groei als waardevolle maatschappelijke bijdrage!


Kernwaarden:

Als bedrijf zijn wij: verbindend, integer, transparant en leveren wij; maatwerk, gelijkwaardigheid & ecologisch verantwoorde groei

 

 


Reviews