NLP - practitioner & intuïtief coachen

 

Ontdek de kracht van NLP en intuïtief coachen bij Klaassen & De Vries!

 

Wil je jezelf (ont)wikkelen en dichterbij je innerlijke kern komen, krachtige communicatie en coaching technieken leren, volg dan de opleiding tot NLP practitioner & intuïtief coachen. Deze intensieve inspirerende training combineert de transformerende principes van NLP met de diepgaande wijsheid van intuïtief coachen en wordt gegeven op de betoverende locatie van Landhotel Diever.

Frans & Harold zijn twee ervaren trainers die je begeleiden op een inspirerende reis van zelfontdekking en groei. Leer de krachtige technieken en methoden van NLP om effectieve verandering bij jezelf en anderen te creëren, terwijl je je intuïtieve vermogens versterkt en leert hoe je deze kunt integreren in de praktijk. Onze unieke aanpak combineert wetenschap met intuïtie, waardoor je een holistische benadering van coaching ontwikkelt die echt resultaten oplevert.

Tijdens de opleiding krijg je volop de gelegenheid om de geleerde concepten direct in de praktijk te brengen. Je neemt deel aan interactieve oefeningen, inspirerende praktijksituaties en boeiende coaching sessies, waardoor je al je communicatieve vaardigheden versterkt en je zelfvertrouwen vergroot. Of je nu een professional bent die zijn gesprekstechnieken wil verbeteren, een HR-manager die effectieve communicatie wil bevorderen, of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke groei, onze NLP practitioner & Intuïtief coachen opleiding biedt de perfecte tools en inzichten om je doelen te bereiken.

Klaar om de volgende stap te zetten op je persoonlijke en professionele groeireis? Schrijf je vandaag nog in voor onze NLP practitioner & intuïtief coachen en ontdek de buitengewone kracht die in jou schuilt bij Klaassen & de Vries!

 

De officiële NLP opleiding

 

Diploma NLP | HNLP practitioner

Certificaat: intuïtief coachen

 

  • Word een internationaal erkend NLP practitioner coach
  • Geef je zelfvertrouwen en eigenwaarde een boost
  • Word een expert in communicatie technieken en positief leiderschap
  • Tips & tools om als coach in de praktijk toe te passen
  • Leer hoe je in de communicatie al je zintuigen kunt inzetten
  • Ontdek hoe jouw ‘onbewuste’ patronen werken
  • Leer hypnotherapie toe te passen en ontdek alternatieve coaching technieken zoals Reiki en zoveel meer uit onze module intuïtief coachen
  • Voldoende ruimte voor een coaching gesprek met 1 van de trainers om ook persoonlijke groei aandacht te geven!

* Data 8 daagse erkende NLP opleiding

 

 

September 2024:    (nog 1 plek vrij!)

deel 1 - 25 t/m 28 september

deel 2 - 16 t/m 19 oktober (intern)

 

Januari 2025: 

deel 1 - 29 januari t/m 01 februari 

deel 2 - 12 t/m 15 februari

 

Kosten:

€2995,- *

 

* inclusief:

onbeperkt koffie & thee

8 x lunch en 3 x diner

3 x logies & ontbijt 

studie materiaal en naslagwerk 

[verblijf eerste 4 daagse mogelijk onder bijbetaling]

 

 

locatie:

www.landhoteldiever.nl

 

(wanneer u de practitioner & master in 1 keer boekt ontvangt u €500,00 korting)

* Klaassen & de Vries vindt het belangrijk dat NLP voor iedereen toegankelijk is, daarom hebben wij ruimte om bij elke 6 boekingen,

1 trainee toe te laten tegen kostprijs, wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op!

 

Is je interesse gewekt... schrijf je dan NU in voor 1 van onze opleidingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: