Geaccrediteerde NLP opleidingen

 

Onze trainingen op het gebied van toegepaste NLP zijn speciaal ontwikkelt om binnen een bepaalde vakgebied en/ of onderdeel NLP toe te passen. Toegepaste NLP betekent dat je onderdelen uit de NLP gaat inzetten om zo een nog beter resultaat binnen een speciaal vraagstuk te krijgen. 

 

Zo hebben wij speciaal voor bijvoorbeeld paardencoaches de module "werkvormen NLP voor paardencoaches" ontwikkelt in samenwerking met www.paardencoachvoorjou.nl In deze module leer je de coaching technieken uit de NLP practitioner en/ of master practitioner toe te passen tijdens een paardencoach sessies.

 

Ook is er de toegepaste driedaagse NLP training "presenteer je authentieke ik" waarbij je de vind tocht naar je zelf gaat doorlopen. Je leert mooie krachtige presentatie technieken, erg waardevol voor jezelf als persoon en goed toe te passen in situaties waar je jezelf of een onderdeel voor een groep mag presenteren. Daarnaast krijg je als extraatje een aantal mooie basis technieken uit de NLP mee in deze training, zodat je leert om communicatie zo effectief mogelijk in te zetten. 

 

Maak kennis met de kracht van metaforen en leer ze toepassen tijdens coaching,

Leer deze krachtige vorm van coachen in deze unieke twee daagse opleiding.

 

In deze driedaagse interne training leer je alles over je eigen "onbewuste" patronen, zorgen we ervoor dat je antwoorden krijgt op je interne vraagstukken en leer je jezelf krachtig te presenteren.

 

In deze individuele coaching retraite gaan we drie dagen 1 op 1 de diepte in, één van onze NLP trainers begeleid je tijdens deze diepgaande retraite in een prettige en vertrouwelijke setting. Wil jij echt aan de slag met jezelf dan is deze retraite precies wat je nodig hebt!

 

Deze module is speciaal voor paardencoaches die de krachtige technieken uit de NLP coach opleiding willen leren toepassen tijdens paardencoaching sessies.