NLP - jong

 

Word regisseur van je eigen leven tijdens deze unieke 4 daagse!

 

Stap binnen in de opwindende wereld van zelfontdekking met NLP-jong, de sprankelende 4-daagse reis voor jongeren tussen 16 en 25 jaar! Wij nodigen je uit om de regisseur te worden van je eigen levensverhaal.

Als jongere sta je voor talloze uitdagingen - studiekeuzes, verantwoordelijkheden, sociale druk en meer. Soms lijkt het allemaal te veel te worden. Maar wat als je een krachtige tool-kit zou hebben om niet alleen de uitdagingen aan te gaan, maar ook om het leven leuker en completer te maken?

Bij NLP-Jong gaan we samen met jou op ontdekkingsreis. We gebruiken Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) als kompas om jouw unieke pad te ontrafelen. Leer bewuste keuzes maken die resoneren met jouw ware zelf. Begrijp je kwaliteiten, ontdek je valkuilen, en leer hoe emoties en gedachten je levensverhaal vormgeven.

Stel je voor dat je de influencer wordt van je eigen leven! Leer hoe je vriendschappen verdiept, complexe situaties navigeert en jouw energiebronnen ontdekt. Deze 4-daagse training is niet alleen een kans om jezelf beter te begrijpen, maar ook om jouw unieke stempel op de wereld te drukken.

Nieuwsgierig naar hoe deze reis werkt? neem dan contact op, we vertellen je alles over NLP-Jong, de training en de positieve transformatie die je kunt verwachten. Maak kennis met één van onze gepassioneerde trainers en laat al je vragen beantwoorden. De toekomst van zelfontdekking wacht op jou, ontdek, groei en schitter!

 

Data: volgt op basis van aanmelding

 

Prijs: 750,-