Tweedaagse opleiding: 

Ontdek de Kracht van Metaforisch Coachen.

 

Klaassen & De Vries biedt een unieke tweedaagse opleiding waarin je de krachtige combinaties uit het metaforisch coachen kunt ontdekken. Deze training is bedoeld voor coaches, therapeuten en iedereen die geïnteresseerd is in het begeleiden van anderen op een diep niveau van transformatie.

 

Metaforisch coachen stelt je in staat om negatieve overtuigingen, belemmeringen en emoties op te heffen door middel van symboliek en visualisatie. Het gebruik van metaforen opent de deur naar nieuwe perspectieven en inzichten, waardoor coachees de mogelijkheid krijgen om oude patronen los te laten en hun volledige potentieel te benutten.

 

Daarnaast integreren we hypnotische technieken uit het sjamanisme in onze benadering, waardoor een diepere en holistische ervaring ontstaat. Deze vorm van coaching brengt ons in contact met de kracht van de natuur, de spirits en ons eigen innerlijke weten. Door hypnose, trance en rituelen kun je een diepgaande verbinding maken met jezelf en anderen, waardoor heling en groei mogelijk worden.

 

Onze tweedaagse opleiding biedt een uitgebreid programma waarin je leert:

- De basisprincipes van hypnose en hoe je deze kunt toepassen in coaching.
- Effectief gebruik van metaforen in coaching en therapie om negatieve overtuigingen en emoties op te heffen.
- Het integreren van sjamanistische technieken zoals trance hypnose en meditatie in coaching sessies.
- Praktische stappen voor het begeleiden van coachees bij het loslaten van belemmerende patronen en het creëren van positieve veranderingen.
- Het opbouwen van een veilige en ondersteunende omgeving voor jouw coachees tijdens het coaching traject.

 

Bij Klaassen & De Vries geloven we in een holistische benadering van coaching, waarbij we de kracht van metaforen, hypnose en trance combineren om diepgaande transformatie mogelijk te maken. Onze trainers zijn ervaren professionals op het gebied van coaching, hypnose en trance, die hun kennis en expertise met passie met je delen.

 

Deze opleiding is geschikt voor zowel beginnende als ervaren coaches en therapeuten die hun repertoire willen uitbreiden en hun effectiviteit willen vergroten. Ook als je geïnteresseerd bent in persoonlijke groei en transformatie, is deze training een waardevolle ervaring.

 

Schrijf je vandaag nog in voor onze tweedaagse opleiding Metaforisch Coachen en ontdek de kracht van symboliek, visualisatie en sjamanistische technieken toe te passen in jouw persoonlijke leven en in de dagelijkse praktijk.

 

Datum: In overleg
Tijdsinvestering: 2 dagen (vrijdagen)
Locatie: Landhotel Diever

 

Prijs: €895,- 

Inclusief: koffie, thee, lunch en lesmateriaal

Het enige echte certificaat: Metaforisch coach 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Klaassen & De Vries en samen een transformerend leertraject te doorlopen!